El Seabourn Ovation para a Palamós en el seu viatge inaugural

Palamós

Data: 15/05/2018

INTERVÉ: Stefan Tsvetkov, capità adjunt del Seabourn Ovation

Palamós ha rebut aquest dimarts l'escala del creuer Seabourn Ovation que és nou de trinca i està fent el seu primer viatge inaugural. Una de les escales del seu primer recorregut amb passatgers ha estat Palamós i en motiu d'aquesta primera visita s'ha rebut als creueristes amb rumba a peu de moll i representants de Ports de la Generalitat, del Patronat de Turisme Costa Brava Girona i de l'Ajuntament de Palamós han pogut pujar a bord per entregar al capità adjunt del creuer la mètopa. Aquest creuer de luxe amb capacitat per 600 passatgers va partir del port italià de Venècia el 5 de maig i després de fer parada a Croàcia, Montenegro i Grècia va rebre a Malta el bateig. Com a padrina té l'actriu i cantant anglesa Elaine Paige que està gaudint d'aquest viatge inaugural.  Ha passat per Còrsega   i Marsella i després de la seva escala a la Costa Brava para a Barcelona, França per acabar el seu viatge inaugural a Tarragona.

El perfil del turista del Seabourn Ovation és majoritàriament nord-americà. De fet el 16% dels turistes de creuer que van venir a Palamós durant la passada temporad van ser nord-americans, situant-se com la tercera nacionalitat que més visita la Costa Brava. El capità adjunt que ja havia fet escala a la vila amb altres vaixells considera Palamós una destinació amb bons atractius pels creueristes.

14 anys vinculada amb el port palamosí
La companyia nord-americana de creuers de luxe Seabourn Cruises Line ha estat fidel a Palamós i la Costa Brava durant catorze anys consecutius. Ha portat al port de Palamós 90 escales de creuer i més de 30.000 passatgers. Els experts en l’activitat de creuers remarquen que aquests turistes visiten la vila i la seva destinació durant les hores de l’escala, però després fan de prescriptors als seus països. Això fa que vinguin nous turistes a conèixer el territori i ajuda a situar Palamós arreu del món.

Aquesta naviliera ja ha portat tota la seva flota actual al port de Palamós. Aquest vaixell és el més nou, acabat aquest any 2018 amb una eslora de 213 metres, una mànega de 26 metres i un registre brut de 40.350 tones. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia