Aprovada la urbanització de La Fosca, que no es cobrarà als contribuents fins l'any que ve

Palamós

Data: 29/04/2020

Aprovada la segona fase d'obres d'urbanització d'un sector de La Fosca. En el darrer ple municipal de Palamós es va donar el vistiplau a aquest projecte que afectarà els carrers inclosos dins el sector delimitat per la carretera de La Fosca, el camí del cementiri de Sant Joan, el camí vell de La Fosca i el carrer de l'església de La Fosca.

Aquestes obres d'urbanització inclouen entre d’altres, la pavimentació i millora de vials, construcció de voreres, instal·lació d’enllumenat, construcció de les xarxes separades per a aigües residuals i plujanes, millora de la xarxa de subministrament d’aigua potable i soterrament de les xarxes elèctriques i de telèfon.

Les actuacions previstes tenen un import de 3.337.000 €, dels quals fins a un 90% serà finançat pels veïns de la zona a base de contribucions especials. L'alcalde Lluís Puig ha defensat recentment, en declaracions a Ràdio Palamós, el pes específic d'aquestes contribucions degut a la considerable revalorització de les finques que viuran els propietaris. 

Duran el passat ple d'abril tots els partits de l'oposició, PSC, JxCAT, C's i CUP, van mostrar-se relativament partidaris de les obres però van demanar al govern d'ERC que tingui  molt en consideració la situació de crisi actual a l'hora d'efectuar els cobraments als contribuents. És per això que l'alcalde també ha anunciat que aquests pagaments no s'hauran de començar a fer fins a finals de l'any 2021. De fet, les obres arrencaran el setembre de l'any que ve. Tindran una durada estimada de setze mesos. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia