El Baix Empordà reconeix empreses i serveis de turisme inclusiu

El Terracotta Museu de Ceràmica de la Bisbal ha acollit el lliurament dels distintius del Pla d'Accessibilitat Turística del Baix Empordà, per tal de mostrar reconeixement a empreses i serveis turístics que promouen un turisme inclusiu.

El Baix Empordà ha celebrat per tercera vegada l'acte del lliurament dels distintius del Pla d'Accessibilitat Turística de la comarca, experiència pionera a Catalunya.

S'ha fet reconeixement a les 32 empreses i serveis turístics que promouen un turisme inclusiu, de diversos sectors, com d'allotjament, de restauració, d'activitats d'oci, museus, oficines de turisme, platges i itineraris per centres històrics i a la natura.

També s'ha fet entrega d'un adhesiu referent al tipus de discapacitat al que hagin adaptat la seva oferta, entre elles l'auditiva, mobilitat reduïda i necessitats especials per a famílies.

El Pla d'Accessibilitat Turística té per objectiu posar en valor la comarca com a destinació de turisme accessible i generar un nou valor diferencial i qualitatiu en la competitivitat turística que ofereix el territori.

Els destinataris d'aquest projecte són, per una banda, tots aquells espais públics i privats que formen part de l'oferta turística del Baix Empordà i que volen millorar la seva accessibilitat turística, com per exemple les oficines de turisme o empreses de diferents sectors, i per l'altra banda, els destinataris finals són turistes, visitants i totes aquelles persones que tenen algun tipus de discapacitat o necessitats especials.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia