Torroella i L'Estartit rebran 3'4M € de l'Estat per invertir en turisme sostenible

INTERVEN: Jordi Colomí, alcalde // Dúnia Oliveras, regidora de Destinació Turística 

Torroella de Montgrí i L’Estartit aconsegueix una important subvenció de 3,4 milions d’euros per part del Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme per implementar un pla de sostenibilitat turística.

El projecte presentat per l’Ajuntament torroellenc ha estat un dels 25 únics escollits a tot l’estat espanyol i ha suposat una injecció econòmica però també de moral.

Sota el títol “Compromesos amb la qualitat, la sostenibilitat i la cultura” Torroella va presentar setze actuacions concretes agrupades en sis línies estratègiques de treball com són la millora de l’oferta turística, la sostenibilitat, la posada en valor del territori, l’acollida de visitants, la promoció i la participació empresarial i ciutadana. Per part de l’Estat, que és qui atorga la subvenció, destaquen actuacions com la renovació de la façana marítima de L’Estartit, la millora de l’accessibilitat a les platges o l’aposta per la mobilitat sostenible amb millores als senders i el cicloturisme. A més, altres projectes que sobresurten fan relació a millores als carrers, el passeig marítim o el parc de La Pineda de L’Estartit, una nova oficina de turisme a Torroellla o la retolació de rutes de patrimoni a tots dos nuclis de població. 

A partir d’ara, l’Ajuntament de Torroella de Montgrí i L’Estartit té tres anys per executar totes les actuacions planificades.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia