Vins i Licors Grau rep el premi Lledoner d'Or de la DO Empordà

INTERVÉ: Jordi Grau Segarra, gerent de Vins i Licors Grau. 

El Consell Regulador de la DO Empordà ha celebrat la quarta edició de l’entrega dels premis Lledoner d’Or i Baccus Emporità en el marc de la Festa de Benvinguda de la Mostra del Vi de Figueres a la Casa Empordà. Aquests premis reconeixen a persones, institucions o establiments que han destacat en la promoció dels vins empordanesos. 

Jordi Grau, director general de Vins i Licors Grau de Palafrugell, va recollir el Lledoner d’Or en reconeixement a la promoció i suport rellevant del vi de l’Empordà des de la fundació de l’empresa, fa més de 40 anys.
 
En el seu discurs, Jordi Grau va destacar l’aposta clara de l'empresa pels vins de l’Empordà, situant-los en un lloc privilegiat a la vinoteca (just a l’entrada), incorporant el màxim de referències en les cartes de vins dels restaurants, i fent-ne difusió en els tastos i activitats que s’organitzen.
 
Així mateix, afegeix que el passat 2017 Vins i Licors Grau va comercialitzar més de mig milió d'ampolles de la DO Empordà, i que aquest fet la situa com la DO catalana més venuda. En relació a la resta de denominacions d’origen només Rioja la sobrepassa en 40.000 ampolles.  
 
A l’acte d’entrega hi van assistir cellers, restaurants i altres entitats i persones relacionades amb el món del vi, així com personalitats de l’administració, entre els quals el delegat del Govern a Girona, Pere Vila, o el director de l’INCAVI, Salvador Puig.


Imatges cedides per: Dani Limorte STILS VIDEO.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia