L'ACA fa una aportació de 300.000 euros a les obres de Rius i Calvet

INTERVÉ: Carles Motas, alcalde de Sant Feliu de Guíxols

L'Agència Catalana de l'Aigua ha fet una aportació de 300.000 euros en l'execució de les obres del projecte de Rius i Calvet de Sant Feliu de Guíxols. L'ACA ha valorat positivament diferents canalitzacions que s'han abordat en el marc de l'obra així com d'altres que hi ha projectades en altres punts de la ciutat, totes amb un objectiu comú com és el de minimitzar les inundacions a Sant Feliu. Precisament en aquest sentit, a requeriment de l'ACA s'han instal·lat dos dipòsits de recollida d'hidrocarburs que han d'ajudar a disminuir la inundabilitat a l'entorn de Rius i Calvet, passeig i carrers propers. Aquests dipòsits ja estan col·locats i després de les pluges de les darreres setmanes des de l'Ajuntament consideren que ja s'ha notat el seu funcionament. 

A falta d'alguns mesos per finalitzar l'execució de les obres de Rius i Calvet s'ha donat llum verda a diverses modificacions com és la construcció d'uns nous lavabos que no es contemplaven en el projecte inicial, la restauració de l'escultura de Rebull i el canvi del paviment ja que en comptes de posar-hi asfalt es preveu la instal·lació de pedra natural.

L'obra que preveu està enllestida al febrer té com a objectiu principal dignificar l'entorn. S'ha abordat l'arranjament de la superfície en diferents sentits, des de renovar el passeig a millorar la circulació, els espais públics i adequar-los estèticament per a un front marítim actualitzat, ampliant la desembocadura de la riera i construint una grada en forma d'amfiteatre com a mirador al mar. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia