Els càmpings gironins solidaris amb el personal sanitari i els pacients de Covid-19

Els càmpings gironins solidaris amb el personal sanitari i els pacients de Covid-19
Els càmpings gironins regalen 292 estades d’una setmana al personal sanitari en agraïment a l'exemplar comportament dels equips dels hospitals i centres sanitaris davant la pandèmia del Covid-19. La iniciativa, que s’emmarca en la campanya “Dales Un Aplauso” (@dalesunaplauso), està coordinada per la Confederació de Càmpings del Mediterrani (CCM), de la qual forma part l’Associació de Càmpings de Girona.

D’altra banda, els càmpings gironins han donat 30 tauletes als hospitals Josep Trueta de Girona i Santa Caterina de Salt  per tal de facilitar la comunicació entre els pacients ingressats pel coronavirus i els seus familiars tenint en compte les estrictes mesures d’aïllament dels malalts. Aquest sistema també permetrà que els professionals sanitaris  es puguin comunicar amb els pacients sense haver d’entrar a l’habitació en els casos que no sigui una urgència. Aquesta acció ha estat coordinada per l’AENTEG (Associació d’Empreses de Noves Tecnologies de Girona) i la Cambra de Comerç de Girona, en resposta a la crida que s’ha fet els últims dies des dels dos hospitals gironins.

A més, els càmpings gironins han entregat durant els últims dies mascaretes, guants i equips de protecció a través d’una campanya coordinada per la patronal FOEG; per exemple, un dels establiments va donar 2.000 guants.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia