El Consell Comarcal constitueix la Taula d'Accessibilitat Turística del Baix Empordà

Baix Empordà

Data: 29/04/2021

INTERVÉ: Xavier Dilmé, Conseller de Promoció Econòmica i Turisme

El Consell Comarcal del Baix Empordà fa un pas endavant per tal que l'oferta turística de la comarca sigui accessible per a tothom. En aquest sentit, aquest dimecres s'ha constituït la Taula d'Accessibilitat Turística, un espai de trobada amb les entitats referents i expertes en discapacitat del territori com són, per exemple, MIFAS, l'Associació Centre de Persones Sordes del Baix Empordà i l'Associació Discapacitat Visual de Catalunya.

La comarca compta amb multitud d'activitats, de platges i establiments i equipaments turístics, però molts no estan a l'abast de tota la població, i aquest és el motiu principal que ha portat al Consell Comarcal a tirar endavant amb aquesta proposta. L'objectiu: convertir l'Empordà en una zona accessible al 100% i que totes i tots els visitants puguin gaudir de l'àmplia oferta turística que ofereix.

Aquesta és una iniciativa pionera al territori i es posa, gratuïtament, a disposició de totes les administracions de fora de la comarca i de tot Catalunya que s'hi vulguin sumar.

Un cop constituïda i presentada la Taula d'Accessibilitat Turística, ja està tot a punt per dur a terme les primeres reunions amb les entitats i començar a posar fil a l'agulla.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia