Ampliació i modernització de les instal·lacions de Vins i Licors Grau

Palafrugell

Data: 16/11/2017

L'empresa palafrugellenca Vins i Licors Grau, dedicada a la venda de vins, licors i destil·lats, ha invertit 3 milions i mig d'euros en l'ampliació i modernització de les seves instal·lacions. Amb 40 anys d'història aquesta empresa és la capdavantera en distribució de vins i licors a la província de Girona, treballa amb diversos majoristes arreu de l'estat espanyol i a més distribueix vins arreu d'Europa a través del seu canal online.

Creixent demanda online
Precisament per potenciar la venda a través d'Internet s'ha apostat per incorporar un magatzem robotitzat que millorarà l'eficiència i minimitzarà els errors en comandes online. Aquestes es van començar a gestionar el 2009 i ja representen un 10% de la facturació de l'empresa. La companyia tancarà el 2017 amb unes vendes de 52 milions d'euros amb l'objectiu de créixer fins els 60 milions d'euros durant l'any vinent.

Vins dels anys 20 als 80
Justament al nou celler climatitzar subterrani s'hi troba una important col·lecció de vins, sobretot de la Rioja, d'anyades que van entre els anys 20 i els 80. Aquests nous espais se sumen als 15 mil m2 de la zona edificada i aparcaments, els 1.200m2 de la vinoteca i els 8 mil m2 de magatzems de Palafrugell i Figueres.

Una festa amb milers de convidats
Per celebrar els 40 anys d'història de l'empresa de la família Grau i Segarra i l'ampliació de les instal·lacions els propietaris van organitzar aquest dimecres al vespre una festa amb milers de convidats. Entre ells propietaris de grans cellers espanyols com el Marquès de Griñon entre d'altres, sommeliers de referència mundial com Josep Roca i molts més clients, amics i coneguts. També s'hi van deixar veure altres vips com el cantant Bertin Osborne, el mediàtic Manel Fuentes o el dibuixant Óscar Nebreda.

Vins i Licors Grau ven a l'any 12 milions d'ampolles de 12 mil referències i té una cartera aproximada de 3 mil clients.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia