El primer Speed Dating pels joves de la Vall d'Aro emplena l'Espai Masia Bas

L'esdeveniment fa temps que es prepara, així com els i les joves que s'hi han presentat. Aquesta preparació ha anat acompanyada de l'equip tècnic d'Ocupació i del programa 'No t'aturis' de l'Espai Jove de Castell-Platja d'Aro i s'Agaró. Es tracta d'una jornada d'entrevistes ràpides entre empresa i persona interessada en la vacant, per tal d'establir el primer contacte. Entre els joves de la Vall d'Aro si respirava cert nerviosisme, però tots demostraven moltes ganes de lluir les seves qualitats a les empreses.

L'Espai Masia Bas va acollir una jornada de speed dating per a joves i empreses del municipi. Es tracta d'una jornada d'entrevistes ràpides entre empresa i persona interessada en la vacant, per tal d'establir el primer contacte i així donar a l'empresa l'oportunitat de contactar amb el jove interessat o interessada, si s'escau.

Entre els joves de la Vall d'Aro si respirava cert nerviosisme, però tots demostraven moltes ganes de lluir les seves qualitats a les empreses. Aquesta primera edició ha estat organitzada per Aro Impulsa - Unitat de Promoció Econòmica i han participat tretze empreses. Totes de Castell-Platja d'Aro i s'Agaró i una de Santa Cristina d'Aro.

"El gran resultat d'aquesta tarda ha estat gràcies a un treball en xarxa amb diferents òrgans municipals i comarcals"

Speed Dating a la Masia Bas ha estat possible gràcies a un teixit d'entitats que han col·laborat en diferents aspectes. Entre elles, el programa 'No T'aturis' de la Unitat de Joventut municipal, Incorpora Baix Empordà, l'Àrea Municipal de Promoció Econòmica de Santa Cristina d'Aro i l'IES Ridaura.

L'esdeveniment fa temps que es prepara, així com els i les joves que s'hi han presentat. Aquesta preparació ha anat acompanyada de l'equip tècnic d'Ocupació i del programa 'No t'aturis' de l'Espai Jove de Castell-Platja d'Aro i s'Agaró.

D'entre les vacants que es buscaven a les taules, s'hi podien trobar cambrers o cambreres, personal d'atenció al client, monitors, etc. Algunes empreses també buscaven més d'un perfil. Un dels punts en comú de totes elles era que busquen personal de temporada, un perfil que, a vegades, costa de trobar. Però que, alhora, molts joves busquen per la compatibilitat amb els estudis.

Així doncs, la tarda va concloure amb cares d'esperança de trobar un primer lloc de treball on començar a introduir-se en el món laboral aquesta temporada. Alguns dels objectius són poder pagar la universitat o estalviar diners. Com els de la Ingrid, a la qual li ha anat molt bé la primera entrevista del Speed Dating.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia