La Generalitat preveu arranjar les carreteres del Baix Ter

Intervé: Jordi Colomí, alcalde de Torroella de Montgrí

Els territoris del Baix Ter esperen des del 2017 l'execució del projecte de millores de carreteres per part de la Generalitat. Després d'un temporal Gloria que va aïllar Torroella de Montgrí i els pobles del seu voltant durant dies, el territori reivindica la fragilitat de la seva xarxa viària. L'alcalde de la localitat torroellenca es mostrava satisfet per l'inici de les obres. 

Els projectes d'arranjament continuaran després de la millora de la carretera de Medinyà a Sant Jordi Desvalls on els costos rondaran els 3,7 milions d'euros. El pont de Verges serà la següent infraestructura a executar i tindrà un cost aproximat de 4 milions d'euros que serviran per rehabilitar una estructura datada del 1940. 

De la mateixa manera, la Generalitat té previst condicionar el tram de carretera entre Colomers i Verges amb 8 milions d'euros i portar a terme la millora de la carretera entre Gualta i Parlavà amb 7,5 milions

Les autoritats torroellenques confien que aquesta vegada sigui possible portar a terme totes aquestes millores en previsió de futurs temporals. 

A l'any 2016 els alcaldes de Torroella de Montrgí, Verges, Ullà, l'Escala, Bellcaire i la Tallada es van reunir i van crear un front comú per reivindicar millores en les seves infraestructures i van aconseguir un acord amb el llavors conseller de Territori, Josep Rull. Fins ara, però, només s'han executat els giratoris de l'Empalme i Bellcaire

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia