L'IPEP ofereix 14 cursos gratuïts a aturats, autònoms o comerciants

L'IPEP ofereix 14 cursos gratuïts a aturats, autònoms o comerciants
Palafrugell

Data: 28/09/2018

L’Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell (IPEP), a través de l’Espai Empresa i Emprenedoria, ofereix 14 cursos gratuïts entre octubre i novembre; 94 hores de formació pensades especialment per a autònoms, comerciants i persones en cerca de feina. Aspectes tan rellevants com donar visibilitat al negoci a Internet, conèixer les potencialitats d’Instagram o quines són les claus per ser un venedor més efectiu són algunes de les temàtiques d’aquestes formacions.
 
Com a novetat, els comerciants que assisteixin com a mínim a 3 càpsules formatives diferents, podran disposar de 4 hores d’assessorament individualitzat realitzat per un professional al seu establiment. Aquest assessorament es durà a terme durant el primer trimestre de 2019 i estarà enfocat en 3 grans àmbits: estratègia de negoci, imatge interna i externa de l’establiment i promoció i comunicació digital. Els participants podran escollir-ne un, en funció de les seves necessitats.
 
D’altra banda, el Servei Municipal d’Ocupació de Palafrugell també té previstos diversos tallers dedicats a la cerca de feina. La redacció d’un bon currículum i l’ús de les noves tecnologies per a la recerca de feina centren l’oferta formativa pensada pels aturats.
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia