Palamós inicia el projecte de reforma urbana del barri de la Platja

Palamós

Data: 06/09/2023

Palamós inicia el projecte de reforma urbana del barri de la Platja que ha començat pel tram del carrer de Nàpols, on es duran a terme les tasques prèvies així com els primers enderrocs i moviments de terres. Es calcula que el procés s'allargarà fins el juliol de l'any vinent.

El projecte de reforma que ha engegat Palamós al barri de la Platja, amb una superfície de 8000m², té com a objectiu seguir el procés que en els darrers anys ha permès la millora de diversos sectors d’aquest àmbit, on s’estén l'Eixample del municipi.

Així, es té previst que la primera fase de les obres finalitzi el juny de l'any vinent,  i que inclou l'arranjament de la pavimentació de voreres i vials, la substitució de les canonades de la xarxa d’aigua potable i la realització d'una canalització separativa que possibiliti minimitzar inundacions en situacions de pluges intenses.

També permetrà la substitució de les lluminàries actuals per enllumenat amb sistema LED, la ubicació d'arbrat i mobiliari públic, així com la implantació de xarxes de fibra òptica i la millora de l’electricitat i la telefonia.

Durant l'execució, a més, es garanteix en tot moment l’accés dels veïns dels carrers afectats, que a peu podran arribar a les seves cases mitjançant els passos habilitats per aquesta funció. Pel que fa als seus vehicles, aquest poden entrar o sortir dels respectius garatges entre les set de la tarda i les vuit del matí, fora de l’horari de treball.

Amb un pressupost global de més d'un milió i mig d'euros pel barri de la Platja, l'Ajuntament té previst que després d'aquesta primera fase, la reforma es repeteixi en la resta de carrers en direcció al centre del municipi.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia