Acord per fer canvis i millores a la Carretera Vella de Calella

La Carretera Vella que connecta el nucli de Calella amb Palafrugell, tindrà diversos canvis i millores durant les pròximes setmanes, gràcies a l'acord que s'ha pres de manera consensuada entre l'ajuntament i els veïns afectats. Es preveu que els canvis i millores estiguin plenament funcionals a finals d'any.

La Carretera Vella que uneix el nucli de Calella amb Palafrugell, tindrà diversos canvis i millores al llarg de les pròximes setmanes. La decisió s'ha pres de manera consensuada entre el consistori i els veïns afectats.

Una de les principals propostes és el canvi del sentit de circulació a partir de Santa Margarida, on en el següent tram de carretera serà d'un únic sentit de la circulació direcció Calella de Palafrugell, per tal de donar un millor accés als veïns de la zona.

Aquests, fins ara, es veien obligats a fer un llarg recorregut per accedir als seus habitatges. I un altre punt important serà la instal·lació d'un nou giratori a l'alçada de la rotonda de l'autovia on només podran accedir els veïns i es controlarà el pas amb una càmera i un radar de tram. A més a més, finalment també s'ha treballat en la millora de la senyalització i sobretot en la seguretat de l'accés a la zona de discoteques, amb un carril propi per a realitzar el gir.

Les actuacions de cohesió començaran entre aquest mes d'octubre i novembre, i es preveu que estigui en ple funcionament a finals d'any.

En conclusió, la decisió consensuada s'ha pres prioritzant per damunt de tot la seguretat dels usuaris de la via i mantenint el carril bici de la zona.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia