Catorze platges de la Costa Brava Centre lluiran la Bandera Blava aquest 2020

Baix Empordà

Data: 11/06/2020

Catorze platges baix empordaneses tornaran a lluir la Bandera Blava aquest 2020. Aquests guardons, reconeguts a nivell internacional, valoren i premien la gestió ambiental, la seguretat, les instal·lacions, la informació i la prestació òptima de serveis.

Les platges de la comarca que obtenen el guardó són les mateixes que l'any passat, és a dir Cala Cristus, Es Monestri, Torre Valentina i la Platja de Sant Antoni a Calonge; Cala Rovira, Sa Conca i la Platja Gran de Platja d'Aro; Canadell, Llafranc i Tamariu a Palafrugell; La Fosca a Palamós; Cala Montgó a Torroella de Montgrí; i Sant Pol i la Platja de Sant Feliu de Guíxols.

Aquestes mencions se sumen a les de diverses platges a Blanes, Castelló d'Empúries, Llançà, Lloret de Mar, Port de la Selva i Tossa de Mar. En conjunt la Costa Brava tindrà 27 banderes, una menys que l'any 2019.

Pel que fa als ports, l'entitat que atorga les banderes blaves n'ha guardonat tres al Baix Empordà. El Club Nàutic Aiguablava de Begur se suma al port esportiu Marina i Club Nàutic Costa Brava de Palamós, que mantenen el guardó.

Catalunya compta aquest 2020 amb 118 banderes blaves que reconeixen internacionalment la qualitat de platges i ports esportius. En concret, el jurat internacional ha distingit 95 platges catalanes. Vint-i-set a la demarcació de Girona, també 27 a Barcelona i 41 a Tarragona. Aquesta xifra suposa 2 platges menys que l’any anterior. 

Comentaris (1)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix

GxRPnRVyfa 35 dies
555


Més articles de Economia