El càmping Castell Montgrí , finalista al premi Millor Càmping d’Europa 2019

El càmping Castell Montgrí , finalista al premi Millor Càmping d’Europa 2019
Torroella de Montgrí

Data: 16/01/2019

 El càmping Castell Montgrí, de Torroella de Montgrí, ha quedat finalista al premi Millor Càmping d’Europa 2019 que concedeix el club automobilístic holandès ANWB, una de les principals guies europees del sector amb 4,5 milions de famílies associades.

Castell Montgrí i Sangulí, de Salou, eren els únics càmpings de l’Estat espanyol que han estat nominats per aquest premi al qual inicialment concorrien un total de 20 càmpings de diverses nacionalitats: Holanda (10), França (4), Alemanya (2), Suècia (1) i Luxemburg (1). La cerimònia de lliurament de premi s’ha celebrat recentment a la ciutat holandesa d’Utrecht, coincidint amb la Fira de turisme “’Vakantiebeurs”, una de les principals del sector. Com a novetat, aquest any els seus socis han tingut per primera vegada l’oportunitat de votar els millors càmpings europeus repartits en tres categories: El millor càmping familiar, amb millors allotjaments i el més atractiu i ecològic. Fins ara la decisió estava en mans dels inspectors.

Per al director del càmping Castell Montgrí, Jordi Sargatal, “aquesta nominació representa un important reconeixement a la trajectòria del nostre establiment i a les millores realitzades els darrers anys”

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia