A finals d'octubre començaran les obres de la via verda entre Platja d'Aro i Sant Antoni

Els treballs de condicionament per unir Platja d'Aro i Sant Antoni de Calonge, a través de la via verda, començaran a finals de mes i finalitzaran al febrer. El projecte històricament reivindicat podria estrenar-se, segons el consistori platjarenc, a partir de la primavera del 2022.

El projecte de Via Verda consisteix a adaptar antics traçats ferroviaris en desús, en recorreguts aptes per a bicicletes, vianants o cavalls. Al Baix Empordà es despleguen dos grans trams. El primer uneix Olot amb Sant Feliu de Guíxols i és conegut com la Ruta del Carrilet. El segon, en canvi, va de Palamós fins a Palafrugell i se l'anomena Ruta del Tren Petit. Ara, gràcies a les obres efectuades entre Sant Antoni de Calonge i Platja d'Aro, paral·leles a la carretera C-253, s'uniran els dos grans itineraris.

El nou tram, que uneix els dos municipis baix-empordanesos, s'ha finançat majoritàriament a través dels fons europeus Feder, però també amb l'aportació dels dos ajuntaments, la Diputació i la Generalitat. En total, el cost del projecte escala als aproximadament 770.000 euros pels 3,3 km de recorregut.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia