El Mercat de Palafrugell registra una cal·ligrafia única dins una nova campanya d'imatge

Palafrugell

Data: 27/05/2018

Intervenen: Pere Álvaro, dissenyador / Albert Gómez, regidor de Promoció Econòmica

El Mercat de Palafrugell es dona a conèixer als clients a través d'una nova campanya de comunicació. Les diferents parades de carn, peix, fruites i verdures s'aniran acompanyant d'uns rètols fets a mà que definiran de forma personalitzada a cada un dels marxants.

Tot va començar quan l'Ajuntament va fer un encàrrec per senyalitzar el mercat. Davant la dificultat de fer-ho en un entorn tan caòtic com aquest, els dissenyadors van optar per voler explicar qui eren cada un dels paradistes. Se'ls va demanar que es definissin i a partir d'aquí es van pensar uns rodolins per cada un d'ells. A partir d'ara, l'artista gràfic Edu Alonso anirà retolant aquests versos als diferents establiment "in situ" i a mà, una tècnica coneguda arreu d'Europa com a "lettering". A més ho farà amb una tipografia creada exclusivament per a l'ocasió que s'ha registrat amb el nom de Peix Fregit

Palafrugell participa a "Estima el teu mercat"

Aquesta acció ha arrencat en el si de la iniciativa "Love your local market" o "Estima el teu mercat", un marc d'activitats en milers de mercats de proximitat d'arreu del món entre el 14 i el 31 de maig. Per acabar de complementar una jornada en la que el mercat va ser el gran protagonista a Palafrugell, dissabte al vespre es va fer el primer "Tasta el mercat", una mostra de tastets dels productes de les parades en la que fins i tot es podia coure al moment en unes graelles el que es comprava.  

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia