Els mercats d'alimentació preveuen millorar les vendes el proper cap de setmana

INTERVÉ: Marta Boada, clienta del Mercat Municipal //  Paqui Navarro, Cuinats Carrer Majó// Marc Coll López, Xarcuteria Martí Coll //Montserrat López Herrera, Peixateria Herrera
 
N'hi ha que esperen sempre a última hora i n'hi ha que ja ho tenen gairebé tot a punt. Ja saben amb qui i què menjaran aquest Nadal.
//
Això pel que fa als més previnguts, que no són la majoria. Els botiguers del Mercat Municipal de Sant Feliu de Guíxols expliquen que les vendes de productes alimentaris típics dels àpats nadalencs solen ser a última hora i que aquest any, marcat per la Covid, encara ho estan sent més. El confinament municipal ha afectat fort les vendes del mercat durant els darrers caps de setmana, alguns botiguers fins hi tot han preferit tancar fins que no s'alleugerin les mesures.  Esperen pujar les vendes quan s'ampliin les restriccions de mobilitat a nivell comarcal previstes pel proper cap de setmana.

Pel que fa als preus, els botiguers expliquen que es mantindran els habituals tot i que la cosa canvia pel que fa al peix. Des del mercat guixolenc es recomana fer-lo amb antelació. El fet que és un producte fresc provoca que incrementi el preu a mesura que s'acosten les dates festives. Un altre motiu que fa que s'encareixi el producte és que no sempre es troben a disposició.

Els botiguers del Mercat de Sant Feliu també comenten que els afecta la incertesa de la gent ja que la majoria està pendent del que puguin variar les mesures segons l'estat epidemiològic.  

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia