En marxa l'operació sortida de la revetlla de Sant Joan

En marxa l'operació sortida de la revetlla de Sant Joan
Baix Empordà

Data: 22/06/2018

Ha començat l'operació sortida de la revetlla de Sant Joan. A les 15:00 h s'ha posat en marxa el dispositiu especial de trànsit amb motiu de la revetlla de Sant Joan. Es preveu que mig milió de vehicles es mobilitzin des de l'àrea metropolitana de Barcelona en la que és la primera operació sortida de l'estiu.

Bona part d'aquests vehicles tindran com a principal destinació la costa catalana. Les carreteres d'accés a la Costa Brava Centre des de primera hora de la tarda presenten trànsit fluïd però amb més afluència de cotxes de l'habitual. A les 15:00 h ja es registraven els primers trams de lentitud i aturades a vies de l'àrea metropolitana com l'AP-7 o les rondes. Es preveu que entre 19:00 i 21:00 h es concentri la major densitat de vehicles, sobretot a la C-65 a l'alçada de Santa Cristina d'Aro i a la C-31 en direcció a Palafrugell.

El Servei Català de Trànsit recomana consultar l'estat de la circulació abans de sortir a la carretera i de cara les properes hores amb la celebració de la revetlla fa una crida a la conscienciació de conduir amb prudència, sense córrer, ni distreure's, no consumir alcohol ni drogues i respectar la distància de seguretat.

Darreres incidències:

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="ca"><p lang="ca" dir="ltr">

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia