Sant Feliu té el primer pas de vianants 3D de la comarca

Aquest serà l'efecte que tindrà el pas de vianants en 3D una vegada estigui totalment acabat. Sant Feliu de Guíxols té des d'avui el primer pas de vianants 3D amb tecnologia termofusible de tot Catalunya. L'empresa Tecnol i operaris municipals han treballat durant aquest dijous per enllestir la instal·lació del pas de vianants a l'inici de la carretera Palamós.

El nou pas 3D pretén augmentar la segureatt vial i prenenir els accidents de trànsit en els quals hi hagin involucrats vianants. Precisament l'efecte visual que provoca quan veus les franges que formen el pas zebrat fa que els conductors redueixin la velocitat i frenin de manera instintiva.

De moment s'ha instal·lat aquest primer pas 3D, però una vegada es pugui valorar si els resultats són els esperats des de l'Ajuntament ja tenen previst que se'n col·loquin a altres punts també sensibles en el pas dels vianants

El sistema de instal·lació termofusible que és el que s'ha utilitzat permet que la durabilitat del pas tingui una resistència 12 vegades major als passos de vianants pintats de manera convencional.

El cost dels passos de vianants 3D amb tecnologia termofusible és d'entre 1.400 i 1.900 euros, segons la grandària del carrer.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia