El Consell Comarcal estrena web turística adaptada a les persones amb discapacitat visual

Lletres de color negre sobre un fons blanc, textos sense justificar o animacions que es poden aturar configuren la nova imatge de la web turística del Consell Comarcal del Baix Empordà. L'objectiu és adaptar la pàgina a les noves tendències digitals, a més de fer-la accessible per a persones amb discapacitat visual.

Sota el nom "visitemporda.com", s'ofereixen continguts en quatre idiomes: català, castellà, anglès i francès. Com a nova creació destacar l'apartat 24 hores, on es presenten propostes d'un dia per descobrir diversos itineraris per la comarca, o la secció d'agenda, constantment actualitzada pels municipis.

Amb la voluntat de promocionar un turisme inclusiu s'ha actualitzat un espai web seguint els criteris d'accessibilitat doble A (WCAG 2.1).

D'altra banda, s'ha presentat també l'adaptació del recurs informatiu anomenat "Rutes en cotxe". Aquest ofereix sis itineraris, a través d'un seguit de vídeos editats amb llengua de signes, subtitulació, audiodescripció per a persones cegues i textos de lectura fàcil.

"Tant la nova web com el nou material turístic s'emmarquen en el Pla d'Accessibilitat Turística del Baix Empordà. La voluntat de l'ens supramunicipal és posar en valorla comarca i generar així, un valor diferencial."

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia