Una desena d'expositors i grans ofertes d'ocasió a la IX Fira del Vehicle Low Cost

Intervenen: Arturo Prades, Regidor de Promoció Econòmica / Vicenç Llenas, Organització de la Fira

Segueix la temporada de fires al Palau Firal de Sant Antoni de Calonge i ho ha fet aquest cap de setmana amb la 9a edició de la Fira del Vehicle Low Cost. Aquest esdeveniment torna a gaudir de molt bona salut i enguany ha comptat amb una desena d'expositors de les comarques gironines i diverses activitats al llarg de dissabte i diumenge. 

Amb vehicles d'ocasió a grans preus i descomptes de fins al 20% amb motiu de la mateixa fira, la Fira del Vehicle Low Cost segueix la iniciativa de donar activitat econòmica a Calonge i Sant Antoni a partir d'aquest tipus d'esdeveniments. La temporada de fires va començar a finals de març amb l'Expohabitat i en portarà set fins al novembre. 

La IX Fira vehicle Low Cost ha comptat amb diverses activitats relacionades amb les quatre rodes com la trobada de cotxes Volkswagen, la trobada de vehicles clàssics i esportius, un curs d'iniciació als rallies de regularitat o un scalextric.

La propera fira del 2018 al Palau Firal de Sant Antoni serà la Fira Moto de l'Empordà dels dies 11, 12 i 13 de maig, que s'estrena com la primera del seu àmbit a la demarcació de Girona. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia