Es realitzen millores de seguretat del trànsit a Llafranc i Tamariu

Es realitzen millores de seguretat del trànsit a Llafranc i Tamariu
Palafrugell

Data: 07/02/2018


Palafrugell ha completat recentment dues actuacions als carrers Clara Campoamor Rodríguez de Llafranc i a la glorieta del carrer Aigua Xelida amb el carrer Vicenç Bou de Tamariu, amb l’objectiu de millorar la seguretat del trànsit.

En el cas del carrer Clara Campoamor Rodríguez de Llafranc s’ha col·locat una tanca de fusta per impedir que els vehicles estacionin a l’àrea verda que hi ha al costat esquerra de la calçada venint de la Plaça dels Pins. Molts cotxes, especialment durant els mesos d’estiu, aparcaven en bateria en aquesta zona de terra i matolls molt propera a una riera, fet que era perillós per a la possible caiguda d’alguns vehicles. D’altra banda, per a una millor adaptació a l’entorn paisatgístic, a més, s’ha utilitzat una tanca de ferro amb embelliment de fusta en lloc de les habituals tanques metàl·liques.
 Pel que fa a la glorieta del carrer Aigua Xelida amb el carrer Vicenç Bou de Tamariu, una calçada que té un desnivell de més del 15% en la qual s’havien produït sortides de la via i fins i tot xocs amb una casa propera, s’ha col·locat una barrera metàl·lica de contenció amb faldó de protecció pels motoristes.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia