L'Oficina Covid de Calonge i Sant Antoni ha atès 182 persones

Calonge i Sant Antoni

Data: 20/04/2021

L'oficina Covid de Calonge i Sant Antoni va obrir les portes el 8 de març i d'ençà que ha atès les peticions de 182 persones. Entre les consultes, destaca amb un 90%, les relacionades amb l'habitatge, especialment pel que fa al pagament dels lloguers i hipoteques. Amb les xifres a la mà, des del consistori valoren positivament el servei realitzat durant els primers mesos que ha estat en funcionament.

Una finestreta única per als ciutadans
L'oficina, situada al carrer Major número 5 de Calonge, suposa una mà estesa a la població per tal de donar suport en la gestió de les ajudes Covid de qualsevol administració. Així doncs, no només ofereix un servei per sol·licitar les ajudes de l'Ajuntament, sinó també tramita els paquets del Consell Comarcal del Baix Empordà, la Generalitat o l'Estat.

La majoria de consultes fan referència a l'habitatge
Si bé la majoria de peticions s'han realitzat de manera presencial, unes 63 persones han optat per realitzar les consultes de manera telefònica. Les peticions més sol·licitades han estat les relacionades amb les ajudes de pagament de lloguers i hipoteques, seguit en menor mesura del pagament de subministraments de la llar.

Pla de Xoc Covid-19
L'Oficina Covid-19 s'emmarca en el Pla de Xoc aprovat pel consistori calongí, el qual recull una quarantena de mesures i permet mobilitzar prop de 2 milions d'euros.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia