Palamós engega un procés participatiu pel Pla Especial del port

Palamós

Data: 09/03/2018

Ports de la Generalitat i l'Ajuntament de Palamós han posat en marxa un procés participatiu amb l'objectiu que els ciutadans i ciutadanes puguin opinar i fer propostes sobre el futur del port de la ciutat, actualment en fase prèvia d'elaboració del seu Pla especial.

El procés participatiu s'iniciarà amb dues sessions informatives, el 15 i al 17 de març en les quals es donarà a conèixer els àmbits d'actuació d'aquest pla i s'explicaran les accions previstes durant el procés participatiu. 

Per tal de recollir les opinions i propostes de la ciutadania també han elaborat una enquesta que es podrà omplir en línia a través d'una pàgina web que han dissenyat per a l'ocasió i on els ciutadans podran veure tota la informació sobre el pla especial del port i del mateix procés participatiu. 

L'enquesta també es podrà fer arribar en format paper a l'Ajuntament de Palamós, a les Oficines de Ports de la Generalitat, al Museu de Pesca i a la biblioteca municipal Lluís Barceló i Bou.

Un cop acabades les sessions informatives es faran tres tallers participatius, un sobre el port com activitat econòmica, un altre dedicat al vessant més esportiu i d'oci del port i un tercer sobre la façana marítima. Els tallers estaran oberts al públic i s'anunciaran prèviament a través de la web.

Un cop finalitzat el procés es farà una sessió de retorn per donar a conèixer les aportacions de la ciutadania. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia