La Fundació Vimar tindrà una residència per a 30 persones a Platja d'Aro

INTERVÉ: Pep Solé, regidor d'urbanisme la legislatura 2015-2019

En pocs mesos es podrà veure en aquest carrer de Platja d'Aro com comença la construcció del nou Centre Residencial de la Fundació Vimar, un projecte en el qual la Fundació Vimar i l'Ajuntament fa anys que hi han estat treballant colze a colze i que consisteix en la construcció i equipament que ofereixi un recurs residencial a 30 persones amb discapacitat intel·lectual, amb necessitats de suport extens o generalitzat.

El projecte respon a una antiga demanda de les famílies amb fills amb discapacitat de la zona i resol un greu dèficit assistencial per a les persones amb discapacitat de la comarca del Baix Empordà.

L'edifici, de més de 2.500 metres quadrats i situat al final del carrer Roma, comptarà amb tres nuclis de convivència per deu persones amb discapacitat intel·lectual en cada un d'ells, en una ubicació considerada idònia tant pel fet d'estar al costat del parc dels estanys, com per tenir molt a prop el nucli dinàmic del municipi i també la platja.

El projecte arquitectònic respon a les necessitats de les persones que han de viure, tenint en consideració l'accessibilitat, la seguretat i la qualitat de vida.

El cost del projecte supera els 4 milions d'euros, dels quals més del 50% els aportarà l'Obra Social 'la Caixa' i el restant seran aportacions de la Diputació de Girona, la Generalitat i alguns consistoris de la comarca. 

 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia