La pluja es filtra a la nau dels carrossaires de Palamós

Palamós

Data: 09/02/2023

Filtracions d'aigua quan plou, falta d'il·luminació, manca d'aigua corrent i lavabo, portes d'emergència tapiades i una lona deficient, són algunes de les millores que torna a reclamar la Nova Junta de Carrossaires de Palamós, després de 10 anys d'espera. Ara, pocs dies abans del tret de sortida de Carnaval i amb les abundants pluges d'aquesta setmana, la petició és més urgent.

Pocs dies abans de que les 30 carrosses surtin un any més a recórrer la Vila de Palamós, els seus carrossaires reclamen amb urgència una sèrie de millores a la superfície de 1225 m² on les guarden i preparen setmanes anteriors a la desfilada.

O directament una nova ubicació per aquestes, ja que les reformes que s'hi han fet, o bé són deficients o no han funcionat.

La nova Junta de Carrossaires, comenta que aquest espai que en principi havia de ser provisional, ja hi porten 10 anys, des que l'anterior ubicació, la Nau dels 50 metres, es reformés i passés a tenir altres usos el 2010.

També es queixen que aquest no és un espai habilitat per dur a terme l'activitat dels carrossaires, ja que en episodis de pluja com aquesta setmana, les filtracions d'aigua dins de la nau són constants, i ni tan sols hi ha lavabos ni aigua corrent per rentar els materials.
Per aquest motiu, l'Associació ha insistit en els darrers mesos sobre les deficiències del recinte que cal arreglar per poder treballar bé.

L'estiu passat hi va haver un incendi de vegetació en la rodalia de la nau, i les espurnes generades pel foc es van escampar per la coberta de lona, provocant molts forats. L'alcalde Lluïs Puig, explica que la lona es va substituir ràpidament, es van posar llums noves, deshumidificadors per la condensació dins de la nau i les portes d'emergència que es necessiten, part ja estan encarregades.

De totes maneres, des de l'Ajuntament són conscients que en un futur, està previst la construcció d'un nou poliesportiu en aquest mateix espai i, per tant, hauran de buscar un lloc adient i amb condicions per ubicar les carrosses de Carnaval.

Per altra banda, la Junta també opina que la nova lona que es va haver de posar a causa del desafortunat incendi al costat del Pavelló Municipal d'Esports de Palamós i el seu recinte, ha resultat pitjor que l'anterior.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia