En breu comencen les obres d'ampliació del CAP de Torroella

El Servei Català de la Salut inicia els preparatius per a les obres d'ampliació del CAP de Torroella de Montgrí, que doblarà la superfície actual, tindrà un cost de prop de 3 milions d'euros, i es preveu que els treballs estiguin enllestits a finals d'any.

La reivindicada i necessària ampliació del CAP de Torroella de Montgrí, començarà en breu, ara que el Servei Català de la Salut ha iniciat els preparatius previs per a l'execució de les obres.

L'ampliació es vol dur a terme en dues plantes: a la planta baixa, hi anirien els espais dedicats a l'atenció assistencial, i a la primera, hi hauria espais de treball, àrea de personal i una sala d'educació sanitària.

L'objectiu principal d'aquest projecte és adequar l'equipament a les necessitats derivades del creixement de població i del nombre de professionals. Així, es preveu que els treballs estiguin enllestits a finals d'any, tot i que durant aquest període, no es podrà utilitzar l'aparcament annex.

L'actuació, que comportarà una inversió de 3 milions d'euros aproximadament, doblarà la superfície actual i s'ampliarà en 1.170 m² on s'ubicaran 13 noves consultes, sales de treball i una base d'ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques.

Per a l'ampliació, s'ocuparà un àmbit enjardinat annex i part de l'aparcament descobert, que serà desplaçat en el mateix emplaçament. Així, es mantindrà la capacitat actual i es respectarà l'espai destinat a l'Heliport.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia