Inaugurada la nova i modernitzada oficina de turisme de Palamós

Palamós

Data: 13/07/2021

INTERVENEN: Roger Torrent, Conseller d'Empresa i Treball // Lluís Puig, alcalde de Palamós

Palamós ja gaudeix de la nova oficina Municipal de Turisme i seu administrativa de les àrees municipals de Turisme i de Promoció Econòmica, que està situada en el número 2 del passeig del Mar, just davant del que fins ara era el punt d’informació turística.

El nou servei turístic s’ubica en un local de dues plantes i 160 m², situat als baixos de l'edifici Jaume II. Precisament les obres que en els darrers mesos s’han dut a terme a la façana d’aquest edifici de vint plantes, on es va haver d’ubicar una bastida que tapava tota la façana de la nova oficina, no ha permès realitzar la inauguració d’aquest nou equipament fins ara, un cop s’ha retirat tota aquesta estructura metàl·lica.

La inauguració, que ha tingut lloc aquest dilluns, ha estat a càrrec de l'alcalde del municipi, Lluís Puig, i del conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent. 

La nova Oficina de Turisme està ubicada a la planta baixa, de 80 m². Per tal de potenciar el tracte humà i directe, s'ha realitzat un espai diàfan central, sense barreres entre el personal i els usuaris. Compta també amb diversos taulells per a l'atenció individualitzada, així com un espai d’atenció privat i un bany públic La primera planta es destina a la unitat administrativa de les àrees, amb un espai diàfan de treball i reunió, una sala d'arxiu i un bany. A la part exterior de l'edicifi s’ha arranjat l’enjardinament i s’ha creat una petita zona d’estada.

El projecte d'obres que s’ha executat, ha tingut un cost de 71.800 € i s’ha centrat en l'adequació interior d'aquest espai, refent els revestiments i paviments, adaptant l'accés, exterior i interior, per a persones amb mobilitat reduïda, i actuant també en una nova instal·lació elèctrica, principalment en l’enllumenat i la climatització.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia