La vaga de taxis, negativa pel sector turístic de la Costa Brava

Intervé: Martí Sabrià, gerent del grup Costa Brava Centre

La imatge donada per la vaga de taxis podria afectar directament el turisme a la Costa Brava centre. Des del sector asseguren que aquest tipus de successos provoquen que aquells que podien agafar les seves vacances a l'últim segon s'hagin fet enrere. 

El juliol ha estat dolent a nivell d'ocupació i l'agost no pinta gaire millor. És per això que hi ha molt en joc amb les reserves d'última hora i tot el que faci pensar al turista que la seva estada serà complicada i portarà més dificultats de l'habitual va en contra. En aquest sentit, encara que la vaga de taxistes sigui principalment a Barcelona, pot afectar de forma directa, sobretot si és té en compte la dependència de l'Aeroport del Prat que hi ha a tot el territori.

Hotelers de la Costa Brava també desmenteixen que el procés independentista pugui tenir incidència directa en les decisions dels turistes internacionals. En tot cas, alguns d'ells afirmen que si deixen de venir és per les imatges de violència i brutalitat policial que les forces de l'Estat van deixar pel record el passat 1 d'octubre.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia