Fan entrega dels premis del Gran Sorteig de Nadal de Platja d'Aro

INTERVÉ: Roser Vaqué, mare de la Martina

Platja d'Aro ha fet entrega aquest cap de setmana de les desenes de regals corresponents al Gran Sorteig de Nadal. Entre ells destacava especialment aquest Seat Ibiza blau, que formava part del primer premi i va anar a parar a mans de la Martina de Sant Pere de Torelló, gràcies a un sorteig el passat 5 de gener.

L'únic i petit inconvenient és que la Martina és una nena però va comptar amb tota la seva família per endur-se el cotxe que encara no pot conduir cap a casa seva, a Osona. Precisament una escapada familiar a Palamós va acabar en una tarda de compres a Platja d'Aro i allà, en una botiga de cosmètica, van adquirir la butlleta guanyadora. Entre els molts obsequis rebuts d'establiments platjarencs hi ha diversos vals d'hoteleria i restauració i, per tant, hauran de visitar el municipi més sovint a partir d'ara. 

Acompanyats de molts més regals, el segon premi consistia en una bicicleta elèctrica i va anar a parar a Palamós, a les mans de Isabel García; mentre que el tercer guardó, un cap de setmana al municipi, va ser per la ganxona Agnès Buixó.

Aquest any van ser 30.000 les butlletes participants, 5.000 més que l'any passat. Qualsevol persona que s'apropés als petits i mitjans comerços locals vinculats a la campanya amb una compra mínima de 20 euros podia concursar-hi. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia