Persianes abaixades durant un mínim de quinze dies

Persianes abaixades durant un mínim de quinze dies
ÚLTIMA ACTUALITZACIÓ (14/03 a les 09:42h)

Després de dictar dues disposicions normatives en dos dies consecutius, el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, aquest divendres va acabar dictant-ne una tercera per la que, finalment, va acordar tancar per un temps mínim de 15 dies tots els bars, restaurants, cafeteries i altres establiments de restauració de Catalunya. En total es calcula que hi ha uns 25.000 establiments afectats per la mesura.

La clausura també afecta teatres, cinemes, sales de festa, discoteques, pubs, sales de ball, sales de concert, de karaoke, cafès teatre i cafès concert, així com qualsevol altre establiment recreatiu. També en resulten afectades tota classe d'instal·lacions esportives, gimnasos i clubs esportius, tant de titularitat pública com privada.

Els restauradors de la zona es mostren preocupats per la situació i senten una forta incertesa. No veuen clar que en quinze dies els permetin tornar a obrir.

D'aquesta manera tot l'oci de la Costa Brava s'ha vist obligat a tancar les seves portes i s'aturarà com a mínim durant aquesta quinzena. Molts locals baixempordanesos han comunicat oficialment aquesta mesura a les seves xarxes socials. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia