Els comerciants de Platja d'Aro esperen fer el gruix de vendes a l'agost

Els comerciants de Platja d'Aro esperen fer bon calaix aquesta temporada d'estiu. Des de Setmana Santa fins al juny han notat un increment de vendes, però aquest juliol s'ha estabilitzat. Des de l'Associació d'Empresaris del municipi confien que a l'agost obtinguin bons resultats econòmics.

Després de dos estius amb restriccions a causa de la pandèmia, els carrers cèntrics de Platja d'Aro s'omplen de gom a gom, sobretot les tardes i vespres dels divendres i caps de setmana. Des de Setmana Santa que els comerciants han notat un increment de vendes, sobretot gràcies al turista francès que aquesta primavera ha sovintejat per la Costa Brava i ha consumit i gastat als establiments de la comarca.

Des de l'Associació d'Empresaris de Castell-Platja d'Aro S'Agaró reconeixen que aquest juliol les vendes han estat més irregulars, però esperen que a l'agost es remunti i aconsegueixin a finals de temporada bons resultats econòmics.

Pel que fa al client, aquest estiu hi ha sobretot turistes nacionals que tenen segona residència, i estrangers, a banda dels francesos, també holandesos i suïssos.

Des de l'Associació ja estan treballant per la botiga al carrer d'aquest 3 i 4 de setembre, una campanya per promocionar i impulsar el comerç i oferir estocs de productes i promocions.

D'altra banda, aquest mes d'agost, Platja d'Aro s'engalanarà per la Festa Major, un esdeveniment que enriqueix l'oferta del municipi i que des de l'Associació també valoren positivament.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia