Optimisme per l'ocupació d'hotels i restaurants per aquest Sant Joan

Baix Empordà

Data: 22/06/2022

El sector hoteler i de restauració preveu una molt bona ocupació per aquest pont de Sant Joan, després de venir d'una Setmana Santa amb unes xifres elevades. Tot i que el turisme principalment serà nacional, preveuen també l'arribada de molts estrangers. Amb aquest cap de setmana arrencarà ja la temporada turística que auguren que arribi en xifres similars a les d'abans de la pandèmia.

Bones perspectives i optimisme del turisme per aquest pont de Sant Joan a la Costa Brava. Aquesta festivitat es preveu que s'omplin els carrers i les platges però també els hotels, els càmpings i els restaurants. Des del Grup Costa Brava Centre es mostren molt optimistes després d'una Setmana Santa amb xifres d'ocupació que en alguns casos van rodejar el 100% . 

Durant aquests últims caps de setmana, també s'han registrat molts visitants i això fa pensar que arrenqui l'estiu amb molt bon peu. Tot i que preveuen reserves de vacances d'última hora, per ara les reserves són d'un 85% al mes de juliol i del 95% a l'agost.

Pel que fa al sector de la restauració també són optimistes tenint en compte que la gent té ganes de sortir, després d'estius amb restriccions a causa de la pandèmia.

Tot i això, preocupa la falta de personal qualificat, un dels temes més sonats aquests mesos. Els empresaris conscients, recorden que s'ha de treballar conjuntament amb les administracions.

Aquest estiu treballaran per poder atendre a tots els clients i si cal, tancaran o reduiran espais perquè el personal pugui fer un bon servei. La previsió és que sovintegin per la Costa Brava sobretot turistes nacionals, però ja fa setmanes que es comencen a veure turistes internacionals com francesos, britànics i americans i la previsió és que n'arribin més al llarg de l'estiu.

Pel que fa al sector d'oci nocturn, encara aquest estiu amb molt bones expectatives. Aquest febrer van obrir les portes i esperen aprofitar el màxim les hores de servei i anar recuperant les pèrdues que ha provocat la pandèmia.

Des del sector d'oci nocturn continuen considerant que les restriccions aplicades durant la pandèmia als locals van ser del tot "innecessàries i excessives".

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia