Torroella demana col·laboració ciutadana per elaborar un Pla Sectorial del comerç local

La multinacional PWC ha constatat el canvi d'hàbits de consum en el nostre país, accentuat arran de la pandèmia. En el seu informe assenyalen que un 54% dels ciutadans han reduït les compres en establiments físics, així com ha augmentat la preocupació per la sostenibilitat. Davant l'actual reinvenció del comerç tradicional, l'Ajuntament de Torroella de Montgrí planeja redactar un Pla de Dinamització, per dotar al sector comercial d'una major competitivitat.

Enquesta sobre els hàbits de consum
Per tal de tirar endavant l'estudi, el consistori demana col·laboració ciutadana per conèixer els seus hàbits de consum a la localitat. Així, s'ha elaborat una enquesta, disponible a la pàgina web de l'Ajuntament, amb la voluntat que els torroellencs i torroellenques valorin i donin a conèixer la seva relació amb el comerç local.

Es pretén millorar la competitivitat comercial
El Pla Sectorial del comerç urbà de Torroella consisteix primerament a analitzar la situació actual del sector, a través de l'enquesta ciutadana, i a partir d'aquí redactar el projecte per a dotar als negocis "d'instruments de gestió que contribueixin a millorar la seva posició competitiva" en un termini de 4 anys.

Una iniciativa que pretén donar un impuls al comerç local i de proximitat, davant l'auge de les grans empreses i de distribució en línia.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia