Les botigues de Platja d'Aro treuen els estocs al carrer

Intervé: Lídia Cuello, Oncolliga

Les botigues de Platja d'Aro van treure els seus estocs d'estiu al carrer per acabar de rematar la temporada. Per quinzè any s'ha fet la Botiga al Carrer amb importants descomptes que han animat la clientela a remenar entre roba, calçat, parament de la llar i complements.

El comerç platjarenc va treure un centenar de parades al carrer amb força més estoc que altres ocasions ja que enguany les vendes durant la temporada a les petites botigues que no formen part de grans franquícies ha estat més fluixa.

La Botiga al Carrer és una de les activitats que s'organitzen des de l'Associació d'Empresaris de Platja d'Aro per dinamitzar l'espectre comercial del nucli. Un sector que viu una època de grans transformacions amb la força de les vendes en línia i l'arribada de les franquícies amb una flexibilitat més gran alhora de fer temporades de descomptes.

L'esdeveniment al carrer és aprofitat per algunes entitats com Oncolliga per finançar-se amb la venda de productes i aprofitar l'afluència de potencial clientela per promocionar-se.

Els comerços platjarencs fan dues botigues al Carrer coincidint amb el final de la temporada d'hivern a la primavera, i la de l'estiu ara que estem a les portes de la tardor.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia