Comencen les obres d'instal·lació d'un ascensor públic a Palamós

Palamós

Data: 05/12/2023

Comencen les obres d'instal·lació d'un ascensor públic a Palamós per unir la plaça del Pedró amb el passeig que passa paral·lel al vial del Port. Aquest projecte s'inclou dins del pla estratègic de Marina Palamós, amb la línia d'integració port-municipi definida al pla estratègic de Ports de Generalitat.

La setmana vinent comencen les obres d'instal·lació d'un ascensor a Palamós, que unirà la plaça del Pedró amb el passeig que passa paral·lel al vial del Port, i que es preveuen finalitzar d'aquí a 8 mesos.

L'objectiu d'aquesta construcció és, doncs, millorar l'accessibilitat entre el Barri Vell i aquest àmbit litoral del municipi, on se situen les instal·lacions del Port Marina Palamós, superant un desnivell d'uns 20 metres que ara només es poden franquejar utilitzant escales, que es tradueix en un recorregut poc còmode per a les persones amb mobilitat reduïda.

Amb un cost de 490.000 euros, que assumeix íntegrament Marina Palamós, el projecte inclou la instal·lació d'aquest ascensor públic, que tindrà una cabuda per a 11 persones, així com el d'una passera que connectarà aquest elevador amb la plaça del Pedró.

Per altra banda, el disseny d'aquest s'ha creat tenint en compte la integració paisatgística, la mínima afecció a l'entorn i l'ús de materials innovadors i de qualitat, com el vidre pel tancament de l'estructura interior i un entramat de teules ceràmiques per a l'exterior.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia