Aviat obrirà el nou espai de co-working de Platja d'Aro

L'ajuntament de Castell-Platja d'Aro confia en posar en marxa el nou servei públic de co-working durant les properes setmanes.

Aquest dimecres el ple el va aprovar inicialment i va obrir el periode d'exposició pública perquè les antigues dependències d'urbanisme comencin a operar com a espai co-working per emprenedors i emprenedores i empreses en fase de consolidació. 

Aquestes oficines totalment renovades i equipades tecnològicament, oferiran un espai de treball compartit entre usuaris a més de dues aules homologades que canalitzaran la formació ocupacional i professionalitzadora que impulsa l'Àrea de Promoció Econòmica del municipi en un entorn de feina. 

Tots els partits municipals han celebrat la posada en marxa d'aquest servei en el que han qualificat d'exemple de treball col·lectiu entre tots els grups. 

El projecte pel nou espai de co-working de Platja d'Aro es va concebre inicialment com un vivier d'empreses amb vessant formativa que havia de gestionar la Cambra de Comerç de Sant Feliu de Guíxols. Finalment, l'ajuntament ha apostat pel coworking i ha convertit el servei en municipal per ajudar els joves empresaris del municipi i rodalies. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia