Bona ocupació durant el cap de setmana de Carnaval

Baix Empordà

Data: 12/02/2018

Carnaval és com un oasi d'ocupació en temporada baixa. Palamós, Platja d'Aro i Sant Feliu de Guíxols han registrat ocupacions altes en un cap de setmana on celebren una autèntica Festa Major d'hivern.

Encara sense dades percentuals però amb les sensacions damunt la taula, des del Gremi d'Hotelers Costa Brava Centre afirmen que l'alta ocupació es nota sobretot en comparació amb la resta de caps de setmana de l'any i amb els municipis on no es celebra el carnaval, que registren pernoctacions habituals.

Les colles porten ambient i despesa a la Costa Brava Centre

Aquest cap de setmana de rues porten un bon nombre de visitants a la Costa Brava Centre i només la presència de les colles de fora ja genera un impacte de centenars de persones, particularment les que venen de la Garrotxa que fan el complet Sant Feliu de Guíxols, Platja d'Aro i Santa Cristina d'Aro.

Carnaval també és un cap de setmana de molt de moviment a nivell de restauració i oci. Les colles de carnaval o d'amics solen fer els àpats en restaurants i moltes segones residències s'omplen.  

Divendres a Sant Feliu de Guíxols i Palamós, dissabte a Palamós i Platja d'Aro i diumenge a Santa Cristina d'Aro va ser difícil trobar un lloc per menjar o prendre una copa. Restaurants i bars plens en unes jornades d'activitat quasi similar a les de l'estiu.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia