L'estiu actiu de Calonge tira endavant amb més d'un centenar d'activitats

L'estiu actiu de Calonge tira endavant amb més d'un centenar d'activitats
Calonge i Sant Antoni

Data: 09/07/2020

L’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni ha començat aquesta segona setmana de juliol el programa de l’Estiu Actiu, un conjunt de propostes d’animació turística que aglutina fins a més de 100 activitats durant el mes de juliol per gaudir en família. El programa es vertebra en tres eixos: oci, cultura i esport.
 
Amb l’edició d’enguany, s’arriba als 25 anys i manté la seva essència d’englobar propostes molt diverses, que van des de la realització de diferents modalitats esportives a la platja, tallers adreçats a la mainada, exposicions d’un ampli ventall temàtic, passant per música i cinema a la fresca, o senderisme per conèixer els espais agrícoles del municipi, entre d’altres.
 
Malgrat les actuals circumstàncies sanitàries, l’Estiu Actiu ha adaptat bona part del seu programa per tal que es pugui continuar gaudint en família del municipi, però sempre garantint-ne la seva seguretat per tal d’evitar la propagació de la COVID-19.
              
L’Estiu Actiu segueix orientant la seva oferta a les característiques que converteixen el programa d’impuls i gaudi turístic en una referència de la Costa Brava: un gruix molt important de les activitats són de franc i estan confeccionades per a què hi participi tota la família. 
 
Una de novetats importants és la incorporació de les visites guiades al nucli antic de Calonge. Es faran cada dissabte a les 19h i es recorrerà el centre històric del municipi. Per anar-hi, caldrà fer la inscripció a l’oficina de Turisme de Sant Antoni.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia