Oohxigen Palafrugell farà entregues a domicili el dia de la Mare

Palafrugell

Data: 29/04/2020

INTERVÉ: Veronica Serralvo, Oohxigen Palafrugell

Aquest diumenge 3 de maig és el Dia de la Mare i per tal que totes puguin rebre el seu regal l'Associació de Comerç i Negoci Oohxigen Palafrugell ha impulsat la iniciativa de fer entregues a domicili de 09 a 15h. Aquests repartiments se sumen als que ja porten realitzant des de fa setmanes els dimarts i dijous de 15 a 19.

Durant l'estat d'alarma i de confinament, en què gairebé tots els botiguers tenen les persianes baixades, l'associació ha estat mostrant un gran suport als empresaris i això s'ha vist reflectit en el nombre de socis, que ha augmentat a 143.

Més enllà de repartir a domicili, des d'Oohxigen han estat oferint diferents activitats i sortejos a través de les xarxes socials. Juntament amb l'IPEP des de l'inici de l'estat d'alarma han realitzat 4 sortejos valorats en un total de 2.100 euros amb 85 guanyadors.

Per altra banda cada dia a les 18h realitzen instagram lives amb diverses personalitats del món del comerç.

Tot i que les vendes no són les mateixes que estant els comerços oberts, aquestes iniciatives ajuden als empresaris palafrugellencs a generar un mínim d'ingressos per poder garantir la seva reobertura un cop finalitzi l'estat d'alarma.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia