Dos Càmpings de Calonge, entre els millors d'Europa

Dos Càmpings de Calonge, entre els millors d'Europa
Calonge i Sant Antoni

Data: 28/12/2018

La Federació Internacional del Càmping ha premiat dos establiments de Calonge com dels millors d'Europa pel seu nivell d'excel·lència.
El reconeixement s'ha rebut durant el Primer Congrés Mundial de Càmping celebrat aquest mes a Lisboa, on s'han premiat un centenar de càmpings d'arreu del vell continent.

Concretament els establiments guardonats han estat el Sènia Cala Gogó i l'Internacional, que al costat de l'Àmfora i l'Aquarius de Sant Pere Pescador formen el quartet gironí reconegut a Portugal.

El Cala Gogó és un dels establiments pioners a Catalunya en el seu sector. Va ser fundat el 1961 i compta amb més de 800 parcel·les de més de 200.000 metres quadrats davant del mar. Aquest no és el primer guardó que rep, ja que també ha estat reconegut per l'associació d'automobilistes d'Alemanya.

L'Internacional Calonge va inaugurar-se el 1960 i compta amb 16 hectàrees, unes 500 parcel·les i més de 250 bungalous. Com el seu company guardonat, també ha estat reconegut internacionalment ambn premis com el DOC-Europa Preis Deutsher Càmping Club. De fet, ambdós establiments surten a les guies campistes més prestigioses d'Europa.

Els premis de la Federació Internacional de Càmping s'atorguen cada cinc anys analitzant 12 destinacions diferents. Des de l'Associació de Càmpings de Girona s'ha destacat que el reconeixement valida l'aposta empresarial per oferir experiències innovadores i especialitzar-se en activitats que els diferenciïn.

La FICC, amb seu a Brussel·les, és l'única organització mundial dedicada a l'acampada, la caravana i l'autocaravana que representa els interessos dels campistes. Es va crear al  1933 i actualment aglutina 67 clubs i federacions de 38 països diferents de tot el món.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia