Mont-Ras treballa per tenir prop d'un centenar de noves places d'aparcament al municipi

Mont-ras

Data: 04/03/2021

INTERVÉ: Vanessa Peiró, alcaldessa de Mont-Ras

L'Ajuntament de Mont-Ras continua treballant per dotar el municipi de més places d'aparcament amb un doble objectiu. Donar solució a problemàtiques com l'excés de vehicles en zones on s'hi troben equipaments municipals i escolars en les hores d'entrada i sortida a les instal·lacions, així com incentivar i donar facilitats al turisme i al comerç local.

El projecte de creació de nous aparcaments es va iniciar a la zona annexa al consistori, on s'hi desenvolupa la major part de l'activitat, en ubicar-s'hi Ajuntament i Consultori Mèdic del municipi.

La segona fase correspon al PSAU4, situat davant de l'Escola Torres i Jonama i la Llar d'Infants El Girasol. D'aquesta manera es donarà continuïtat al carrer Mestres Masgrau i Badia i es dotarà de 16 noves places d'aparcament. Aquest espai comptarà també amb una zona verda que portarà per nom Josep Pallach i Carolà, en homenatge al mestre, pedagog i polític.

La tercera aposta del govern municipal s'ubica davant els locals comercials de l'Avinguda Catalunya. En aquest cas, estan ultimant un conveni per poder crear una seixantena de places més que facilitin l'accés a les botigues de la població.

Un cop finalitzades aquestes tres fases, Mont-Ras comptarà amb prop d'un centenar de noves places de pàrquing.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia