El món de la bici viu un 'boom' de vendes i reparacions

Intervé: Montse Martínez, Ayats Cicles

Ayats Cicles de Sant Feliu de Guíxols fa una mitjana de 15 reparacions al dia

El sector de la bicicleta viu un autèntic 'boom' des de fa un parell d'anys però encara més accentuat des del confinament fins al punt, que de vegades es fa difícil trobar ràpidament peces per fer reparacions.

La voluntat de tenir una vida més saludable, la conscienciació mediambiental, el preu de tenir un cotxe o les ganes de sortir a l'aire lliure han fet augmentar exponencialment tant la venda de bicicletes com també la reparació.  
 

Tota classe de bicicletes


L'interès per les dues rodes sense motor augmenta en totes les categories i franges de bicicletes. Des de les més esportives i muntanyenques a les més de passeig i antigues, passant per les de carretera professionals.

I no només estem parlant de bicicletes propietat de l'usuari o usuària i abandonada o compra de bicicleta nova sinó també molta rotació de bicicleta de segona mà, que necessita una posada a punt.

Les Comarques Gironines, un epicentre del món de la bici


Les Comarques Gironines són un autèntic epicentre del món de la bicicleta amb diversos equips professionals que hi entrenen. A més hi ha una extensa xarxa cicloturística i des de les administracions es veu aquest sector com un element d'atracció turística.

 Ara el que cal és acabar d'adaptar pobles i ciutats per un ús cada cop més creixent d'aquest transport. Cada cop hi ha més bicicletes però manquen  carrils bici.

 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia