L'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni signa el contracte de les obres de Mas Pere

Calonge i Sant Antoni

Data: 30/06/2021

Ja hi ha data per l'inici de les obres de l'urbanització Mas Pere, de Calonge. Serà durant la segona quinzena de setembre, just després de la temporada turística. Precisament ja s'ha signat el contracte entre l'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni i l'empresa adjudicatària, Aglomerats Girona, per tal que aquest projecte es pugui tirar endavant.
 
Les obres s'han adjudicat per valor de 8.753.494,38€, un 20,29% menys del preu que s'havia establert en un principi. La major part d'aquests diners seran finançats per part de les aportacions dels propietaris de les finques. L'altra part es finançarà amb els diners aportats per l'Entitat Urbanística de Conservació de Mas Pere, uns diners que ja estaven previstos per destinar-los en aquest projecte.
 
Està previst que les obres durin uns 2 anys i mig, i contemplen la creació d'una xarxa de clavegueram separativa, la instal·lació de les xarxes de servei d'aigua potable, electricitat i telecomunicacions, enllumenat públic, asfaltatge i construcció de voreres i, finalment, l'adequació de les zones verdes.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia