El pla de desescalada britànic dóna esperança al turisme de la Costa Brava

Baix Empordà

Data: 04/03/2021

Intervé: Judit Lloberol, Gerent Grup Costa Brava Centre

Mesures com el passaport de vacunació són ben vistes si permet l'arribada segura de turisme a la destinació

El passaport de vacunació i la previsió d'obertura de fronteres del Regne Unit han aixecat esperances al sector turístic de la Costa Brava que espera amb candaletes l'oxígen que suposa una temporada d'estiu com a mínim com la de l'any passat.

L'anunci del Primer Ministre Britànic, Boris Johnson, sobre una desescalada ferma al seu país amb l'obertura dels vols internacionals a partir de maig i un retorn a la normalitat a partir del 21 de juny ha augmentat l'interès dels britànics par la Costa Brava. Hotels de Platja d'Aro o Tossa, per posar dues destinacions d'exemple, han vist augmentar les seves reserves a partir de l'estiu i a nivell més general des del Grup Costa Brava Centre els consta un interès creixent d'aquest mercat cap a a la destinació.

L'altra esperança del sector és el debat sobre el passaport d'immunitat, que permetria a persones vacunades poder-se desplaçar per la UE lliurement. Aquest passaport encara s'està discutint en el sí del club comunitari però a priori és ben vist per hotelers i restauradors.
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia