Dolors Bassa s'incorpora dilluns a l'equip tècnic de la Fundació Hospital de Torroella

L'exconsellera de Treball, Afers Socials i Famílies, Dolors Bassa, s’incorporarà aquest dilluns a l'equip tècnic de la Fundació Hospital-Asil de Pobres i Malalts. Hi desenvoluparà tasques de suport directiu i gerencial, en una jornada laboral de sis hores diàries. En l'exercici de les seves funcions, podrà desplegar, en diferents àmbits, l'àmplia experiència acumulada al llarg de la seva trajectòria professional i pública, molt centrada en l'àmbit social. El seu perfil donarà un valor afegit al desenvolupament de diferents projectes relacionats amb la missió de la fundació, que és el de donar servei a persones grans en situació de dependència.

Entre d'altres tasques, Bassa definirà diferents projectes que vol impulsar la fundació, com per exemple el projecte per promoure la relació amb els centres educatius al municipi, el projecte de voluntariat amb joves o el programa de recerca de fons econòmics per a la fundació. També definirà un aspecte en el que aportarà el seu coneixement en la matèria com és el pla de formació per al personal de la fundació, entre d’altres.

A més, mentre duri el període de crisi sanitària, Dolors Bassa participarà en el pla de comunicació amb les famílies dels residents, una tasca que en aquest context d'adversitat és prioritària i imprescindible, atès el confinament.

L'exconsellera Dolors Bassa podrà exercir les seves funcions de manera presencial a Torroella de Montgrí atès el caràcter essencial que tenen les tasques de la Fundació Hospital de Malalts i Pobres de Torroella de Montgrí. Amb tot, com que l'exconsellera es troba interna a la presó Puig de les Basses de Figueres i els recintes penitenciaris es considerin espais de risc epidemiològic, s'han pres mesures preventives de tipus sanitari. Per aquest motiu, tindrà el seu lloc físic de treball en un despatx habilitat a l'espai municipal d'entitats, situat a l'edifici de Casa Pastors. Des d'aquí podrà desplegar les seves funcions amb total normalitat i seguretat, sense haver d'accedir a les dependències residencials.

 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia