Més d'una seixantena d'establiments palamosins ofereixen serveis a domicili

Palamós

Data: 26/04/2020

INTERVÉ: Toni Bachiller, president de FECOTUR

Aquest no serà un any de benefici, sinó de resistència. Així el defineixen els comerciants de Palamós, que mantenen l'esperança de no veure's abocats al tancament treballant amb un turisme local i de segona residència en una temporada que serà vital per garantir la supervivència del comerç.

La preocupació i incertesa fa que els botiguers comencin a buscar fórmules tant per superar aquests dies de confinament com per fer front al que vindrà.

FECOTUR ha fet públic un vídeo a les xarxes socials per tal de conscienciar a la ciutadania de la importància de donar suport al sector comercial i empresarial del municipi, un cop se superi l'estat d'alarma, ajudant a reactivar de nou la dinàmica econòmica.

Mentre aquest moment no arriba i segueix el confinament, més d'una seixantena d'establiments palamosins ofereixen els seus serveis a domicili. Defensen que aquest canvi d'actitud i de proximitat amb el client, ha arribat per quedar-se i animen a tot el petit comerç a què se sumi a la campanya.

També estan oferint formacions en línia que estan tenint un gran èxit. Han descobert que aquesta eina és de gran productivitat i un cop acabi l'estat d'alarma la seguiran potenciant. A les formacions presencials hi participaven menys d'una desena de persones i ara telemàticament superen el centenar.

FECOTUR envia un missatge de positivitat als botiguers. Considera que la situació és una gran oportunitat per què els serveis, productes i comerç de proximitat siguin més valorats i l'economia circular agafi una major importància.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia