Fer del petit comerç una experiència per competir amb els grans descomptes de tot l'any

Intervenen: Toni Bachiller, president de FECOTUR a Palamós / David Novi, president de l'Associació de Comerciants de Sant Feliu de Guíxols

El comerç local de la Costa Brava Centre es reivindica com el gran perjudicat de la liberalització de les rebaixes i demanen protecció a l'administració. 

Afirmen que no poden competir amb els suculents descomptes que ofereixen les grans marques durant tot l'any i que els han desbancat un cop més durant aquesta campanya de Nadal. Consideren que el  concepte de rebaixes ha mort tot i que apunten que han sorgit altres oportunitats amb l'arribada, per exemple, del Black Friday. 


L'experiència del comerç de barri

L'altra gran enemiga del comerç de proximitat és la venda online. Des de les associacions de comerciants apunten que és només una amenaça pel que fa als preus, però que no pot competir amb l'experiència que implica visitar un comerç de barri. 

En aquest sentit els empresaris i comerciants es posen deures: seduir els joves, més habituats a comprar per internet, perquè trobin en el petit comerç de barri tot el que necessiten amb una bona atenció i entenent que ajuden al seu municipi. Notícies relacionades

Comencen unes rebaixes d'hivern descafeïnades per les promocions prèvies al Nadal

 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia